Hypotheek adviseur Eindhoven

Als je een hypotheek zoekt, wil je natuurlijk de beste. Een die past bij jouw situatie van dit moment, maar ook een die rekening houdt met veranderende omstandigheden. Wij onderscheiden ons in de drukke hypotheekmarkt door een eigentijdse en complete aanpak. Dat betekent dat wij de hypotheek toetsen op zaken als fiscaliteit, leeftijd, looptijd, gezinssituatie en toekomstvisie. Wij streven ernaar jouw woonlasten exact aan te laten sluiten op jouw specifieke persoonlijk situatie, nu en in de toekomst!

hypotheken

Algemene informatie

Ben je nieuw op het gebied van hypotheken en heb je nog weinig kennis van de verschillende termen dan kan het raadzaam zijn om daar eerst meer over te weten. Een eerste adviesgesprek bij ons is gratis. Wij helpen je graag op weg.

  • Starterslening
  • Nationale Hypotheek Garantie
  • Overwaarde Hypotheek
  • Tweede hypotheek
  • Hypotheek rentestanden

Hypotheekvormen

Zodra je je begint te oriënteren op een hypotheek in Eindhoven rijst snel de vraag welke hypotheek voor jou geschikt is. Elke hypotheekvorm heeft eigen voorwaarden en fiscale aspecten en daarmee andere voor- en nadelen. Wij geven je graag een toelichting in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij jouw thuis. Maak een afspraak met Richard Tappel.

  • Annuïteitenhypotheek
  • Lineaire Hypotheek

Maximale voordelen voor jou!

Heb je voldoende kennis van hypotheektermen en - vormen? Dan maken we een berekening van de optimale hypotheek die bij jouw inkomen past. Na het zetten van de handtekening stopt onze adviserende rol niet. Wij blijven informeren over diverse mogelijkheden wat betreft rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen en/of verhogingen. Hierdoor zorgen wij er voor dat je tot het einde maximaal voordeel van jouw keuze hebt. Naar onze mening is onze adviserende taak pas afgerond wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald.

Hypotheekvanrichard.nl

Sinds enige tijd zijn wij werkzaam onder de naam Hypotheekvanrichard.nl. Voor meer informatie over onze hypotheken verwijzen wij je daarom graag naar hypotheekvanrichard.nl. Richard Tappel staat u graag te woord.

richard_big